BIA Bed croco, exclusief bij DierenwinkelXXL!

BIA biedt handgemaakte ligbedden van Zweedse topkwaliteit. De producten onderscheiden zich van andere bedden door hun kwaliteit en comfort, gecombineerd met ultiem gebruikersgemak. Een belangrijke combinatie omdat veel viervoeters hun mand of kussen intensief gebruiken. Goed slapen is voor elke hond immers van groot belang voor een lang en gezond leven: honden slapen tussen de 12 en 14 uur per dag! De juiste ondersteuning van het lichaam zorgt ervoor dat de spieren en gewrichten gezond blijven en de hond energiek en soepel opstaat.

Om deze reden is BIA Bed al jaren populair. Deze luxe bedden en matrassen hebben een kern van freonvrij polyether klasse 1, wat betekent dat het materiaal zelfs is goedgekeurd voor het contact met baby’s en kinderen. Het polyether zorgt voor de juiste gewichtsverdeling en voorkomt dat de gewrichten van de hond in aanraking met een harde ondergrond komen. Zo wordt het gehele lichaam ondersteund en kan de hond comfortabel slapen én soepel opstaan. Ook isoleert polyether optrekkende kou, waardoor de hond in zijn BIA Bed een stuk minder last heeft van bijvoorbeeld een koude vloer of benchbodem.

BIA Bedden zijn verkrijgbaar als mand en als matras. Het matras is ideaal om te gebruiken voor honden die graag languit liggen en is ook bijzonder geschikt als ondergrond in de bench. De mand heeft weer andere voordelen: de opstaande rand geeft de hond meer steun en een plek om de kop op te leggen. Doordat de opstaande rand en het kussen één geheel vormen, is het bed erg stabiel en verschuiven de losse onderdelen niet ten opzichte van elkaar.

Naast comfort en kwaliteit is BIA bed ook onderscheidend door het gebruikersgemak. Veel BIA bedden, en dus ook deze nieuwe Croco-variant, hebben een hoes gemaakt van kunstleer. Naast diervriendelijk is kunstleer gemakkelijk in gebruik: het is goed en eenvoudig te reinigen en daardoor zeer hygiënisch.  Ook zorgen de platte en gladde stiknaden ervoor dat vuil en ongedierte zich niet in het kunstleer kunnen verstoppen. en dankzij de platte en gladde stiknaden kunnen parasieten zich hier niet in verstoppen. Daarnaast helpt kunstleer de kans op huidproblemen en allergische reacties verminderen. Dit Croco-bed heeft zo’n hoes van kunstleer, en in dit geval in een leuk patroon van ‘krokodillenleer’. Deze stoere look zorgt voor een stijlvol bed mét alle bekende, positieve eigenschappen van BIA!

BIA Ortho is ideaal bij chronische (gewrichts-)aandoeningen zoals artrose. Het is een druk verlagend bed, wat gewrichtspijnen verminderd. De bodem van het bed bestaat uit twee stukken polyether. De bovenste laag (Celsius ™) vormt zich naar het lichaam en op deze manier zorgt het voor een verlichting van de drukpunten bij de heupen, knieën en schouders. De onderste laag voorkomt het doorzakken van het bed. Door de combinatie verdeelt BIA Ortho het lichaamsgewicht gelijkmatig, wat spier- en gewrichtspijnen verlicht. BIA Ortho is verkrijgbaar in alle standaard BIA BED maten en BIA IV Matras maten en is overtrokken met kunstleder.

Dit bericht is gepost in News. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×