Natural trainer, voer uit de natuur!

Bij Natural trainer is de natuur een bron van inspiratie. Ze gebruiken hoogwaardige dierlijke eiwitten, fruitextracten, granen en functionele ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De combinatie van natuur en wetenschap heeft ertoe geleid dat hun experts de beste actieve ingrediënten hebben geselecteerd om uw hond en kat specifieke voordelen te bieden en hem te helpen zijn natuurlijke balans te behouden, afhankelijk van zijn leeftijd, grootte en specifieke behoeften. Een aantal van die ingrediënten zijn Yucca Schidigera, ananas extract, lijnzaad, gistnucleotiden, spirulina en duivelsklauw.

De producten van Natural trainer bevatten hoogwaardige eiwitten en functionele natuurlijke ingrediënten van vertrouwde leveranciers. Eiwitten zijn een essentiële voedingsstof voor het voeden van onze honden. Ze zijn afkomstig van dierlijke bronnen van topkwaliteit en zijn een belangrijk ingrediënt in Natural Trainer-voeding. Ze helpen de spieren te versterken, waardoor uw hond en kat levendig en actief blijft. Door de zorgvuldige keuze van grondstoffen en het ontbreken van toegevoegde kleurstoffen, conserveermiddelen en suikers kunnen zij hoogwaardige producten produceren die altijd Made in Italy zijn.

De Natural trainer Natural trainer sensitive adult Glutenvrij is een hoogwaardig compleet droogvoer voor middelgrote en grote volwassen honden met verse zalm, lijnzaad, ananas en spirulina voor een vitale hond. Deze zorgen voor een gezonde, actieve hond, met een goede spijsvertering. Daarnaast zorgen de omega-3 uit lijnzaad en spirulina ervoor dat de gewrichten gezond en soepel blijven. Het voer is gebaseerd op één dierlijke eiwitbron en daardoor ook bijzonder geschikt voor gevoelige honden.

De Natural trainer cat sterilized turkey pouch is natvoer voor volwassen gesteriliseerde katten met kip, erwten en cranberry in jus voor gezonde urinewegen en blaas. Dit smakelijke natvoer is daarom bereid met  kabeljauw en cranberry-extract voor gezonde urinewegen. Veel katten krijgen last van blaasproblemen en cranberry beschermt hiertegen, omdat het extract voorkomt dat bepaalde bacteriën zich in de urinewegen kunnen vasthechten. Dit natvoer bestaat uit lekkere stukjes in jus en is rijk aan vocht, wat ideaal is omdat katten vaak te weinig drinken. Ook is dit voer verrijkt met erwtenvezel, als magere bron van plantaardige eiwitten voor een gezond gewicht.

De Natural Trainer Dog Pup/Junior Chicken is een hoogwaardig compleet droogvoer voor jonge honden van middelgrote rassen met verse kip, cichorei en gistextract voor gezonde darmwerking en een sterk immuunsysteem. Dit smakelijke voer is daarom bereid met verse kip, cichorei en gistextract. Deze combinatie zorgt voor een gezond opgroeiende hond met een gezonde darmwerking door de cichorei, gezonde gewrichten en een sterk immuunsysteem.

Ontdek ons ​​complete en uitgebalanceerde assortiment natuurlijke hondenvoeding, met een unieke combinatie van op voordelen gebaseerde ingrediënten. Het kiezen van een kwaliteitsvoeding voor uw hond en kat, aangevuld met functionele ingrediënten van natuurlijke oorsprong die extra voordelen bieden, is ongetwijfeld een verantwoorde beslissing.

De voortdurende zoektocht naar de perfecte balans tussen natuur en wetenschap maakt de producten van Natural Trainer een uitstekende keuze voor het voeren van honden en katten.

Dit bericht is gepost in News. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×