Ook viervoeters supporten oranje dit EK!

We doen weer mee! Het Nederlands Elftal speelt dit jaar op het EK. Ga samen met je huisdier onze Leeuwen aanmoedigen met het leuke oranje-assortiment van DierenwinkelXXL!

De hond support het Nederlands Elftal deze zomer met de leuke oranje voetbalshirts speciaal voor viervoeters. Deze opvallende shirts, verkrijgbaar in diverse ruglengten van 24 tot en met 44 centimeter, zijn knaloranje met een wit kraagje, zoals het een echt voetbalshirt betaamd. Op de rug is de tekst ‘Nederland’ met het rugnummer 23 en de naam ‘Van der Dog’ gedrukt, zodat de hond Oranje kan supporten samen met de rest van het gezin. Het shirt is voorzien van mouwtjes en door de elastische stof eenvoudig aan te trekken.

Wil je nog meer uitpakken, of is de hond geen fan van shirts? Kies dan voor de leuke halsbanden met oranje zakdoek. Deze halsband is uitgerust met een knaloranje zakdoek met daarop de kleuren van de Nederlandse vlag en natuurlijk de Nederlandse leeuw. Deze halsband is verkrijgbaar met een halsomtrek van 30 tot en met 60 centimeter. Omdat de halsband van stevig materiaal is en voorzien van een D-ring om de lijn aan te bevestigen, kan jouw hond ook met deze halsband worden uitgelaten om buiten bij te dragen aan de feestvreugde!

Doet niet de hond maar de kat van jouw klanten mee met de oranje-gekte? Dat kan met het kattenhalsbandje met oranje-zakdoek. Dit halsbandje is uitgevoerd met elastisch deel voor meer veiligheid en een belletje. De zakdoek is echt Hollands oranje met daarop de kleuren van de Nederlandse vlag. Een comfortabele halsband helemaal in Oranje-stijl.

Lekker spelen, stoeien en knuffelen kan ook in stijl dit EK, want wat te denken van een bijpassende leeuw als speelmaatje? De grote Sazzz Cuddles Leeuw, bijvoorbeeld, is maar liefst 38 centimeter groot en een speelmaatje in EK-sfeer dat niet over het hoofd te zien is. Met pieper in lage toon om mee te toeteren bij elk doelpunt! Kleinere honden kiezen voor de Wild Crinkler Lion van Happy Pet, extra zacht en plat met ritselfolie én pieper, en pups feesten mee met de superzachte Fofos Leeuw, van verschillende structuren en heerlijk zacht. Voor elke hond en baas genoeg keus dus, om dit jaar écht het hele gezin mee te laten delen in de Oranje-vreugde!

Dit bericht is gepost in News. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×