Op natuurlijke wijze de strijd aan met vlooien en teken met Biofood

Op zoek naar een natuurlijk hulpmiddel om de strijd aan te gaan met vlooien en teken? Kies dan voor Biofood tabletten en bonbons met knoflook! Samen met dit effectieve, natuurlijke middel helpen jouw klanten op diervriendelijke en gifvrije wijze de kans op vlooien en teken te verminderen. Dat kan heel eenvoudig door de hond elke dag te voorzien van een heerlijke knoflooktraktatie in de vorm van de Biofood gisttabletten of schapenvetbonbons met knoflook.

Hoe werkt het? Knoflook staat al jaren bekend als effectief middel voor het verjagen van vlooien, teken en muggen. Knoflook bevat namelijk een hoog gehalte aan etherische oliën. Deze dekken de melkzuurgeur van de huid af; deze melkzuurgeur is net datgene dat vlooien en teken als trigger nodig hebben. Bovendien is de geur van knoflook zeer onprettig voor muggen, teken en vlooien. Wanneer zij de geur kunnen detecteren, weert dit de ongewenste parasieten op effectieve wijze af. Hier is weinig voor nodig: muggen ruiken namelijk wel 100000 beter dan mensen en zullen dus afgeweerd worden door relatief kleine hoeveelheden knoflook. Tabletten en bonbons met knoflook maken dus niet dat de hond voor ons mensen naar knoflook ruikt, maar voor parasieten des te meer!

Met Biofood biedt je jouw hond de natuurlijke bescherming van knoflook op zeer eenvoudige, effectieve wijze. Biofood biedt de keus uit tabletten en bonbons.
De Biofood tabletten zijn samengesteld uit gist, vitamines, mineralen en aminozuren. De tabletten bevatten naast bijvoorbeeld vitamine B en D ook eiwitten en enzymen die de huid, vacht, nagels en werking van de darmen en de lever ondersteunen. Gist levert op natuurlijke wijze energie en biedt zo met zijn hoge gehalte aan werkzame stoffen ondersteuning aan de algehele gezondheid van het dier. De tabletten met knoflook zijn elk gecombineerd met hun eigen smakelijke toevoeging, zoals zeewier, pens of zalm voor een heerlijke smaak en een gezonde huid en vacht. De tabletten zijn natuurlijk en glutenvrij en de hond mag er twee tot zes stuks per dag van, wat ze tegelijk een ideale beloning maakt. Voor puppy’s worden twee tot drie tabletten per dag aangeraden.

Ook kan je kiezen voor schapenvetbonbons met knoflook. Vetten zijn de voornaamste bron van energie, die door de dierlijke oorsprong erg goed verteerbaar is. Daarnaast is vet een populaire smaakmaker en belangrijk voor het transport van vitamine A, D, E en K in het lichaam. Biofood schapenvet is bovendien ‘koud’ bereid, en niet verhit: dit voorkomt dat de essentiële vetzuren verloren gaan tijdens het productieproces. Hierdoor zijn de Biofood bonbons rijk aan omega 3, 6 en 9 vetzuren, die ondersteuning bieden aan de voedselopname, vertering, darmflora, eetlust, gewrichten en natuurlijk de huid en de vacht. Dit maakt schapenvetbonbons een nuttige, smakelijke toevoeging op het dagelijkse dieet van de hond en de kat. De juiste dosering is afhankelijk van de soort bonbon en het gewicht van de hond. Je vind deze op de verpakking van elke variant.

De Biofood tabletten en schapenvetbonbons met knoflook zijn dus een onmisbaar product in jouw assortiment parasietbestrijding! Kijk in onze webshop voor het volledige aanbod. De tabletten vind je onder de zoekterm ‘biofood’!

Dit bericht is gepost in News. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×