Samen op weg naar een beter milieu met Trixie Be Eco-lijn

Aandacht voor het milieu is voor steeds meer mensen belangrijk. En terecht: we hebben maar één Aarde en dus moeten we daar zuinig op zijn!
Om deze reden is een toenemend aantal leveranciers bezig met het ontwikkelen van duurzame producten. Zo ook het populaire Trixie! Deze Duitse leverancier maakt het voor jou en jouw klanten met hun Be Eco-lijn een heel stuk makkelijker om jouw steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Welke producten kun je zoal vinden binnen de Be Eco-lijn? Leuk, duurzaam én nieuw zijn de Be Eco Ballen en Jumpers. Dit leuke hondenspeelgoed is gemaakt van gerecycled TPE, ofwel een thermoplastisch elastomeer, een kunststof met een rubber-feel. Dit betreffende TPE is gemaakt van gerecyclede onderdelen van bierflesjes!
Het Be Eco-hondenspeelgoed is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk de bal en de Jumper. De Jumper heeft een vloeiende vorm van meerdere ballen op elkaar, en heeft net als de Be Eco Bal een flexibel ‘handvat’ waardoor honden of baasjes met het speelgoed met elkaar kunnen stoeien, het gemakkelijk vast kunnen houden en mee kunnen dragen of het extra ver weg kunnen gooien. De holte in de speeltjes leent zich uitstekend voor vullen met bijvoorbeeld paté of pindakaas, om het speelgoed nog aantrekkelijker te maken of de hond langer bezig te houden. Perfect om verveling tegen te gaan! Extra leuk aan dit speelgoed is dat het drijft: zo is het ook bijzonder geschikt om te gebruiken op het strand en door het gladde oppervlak kun je het ook gemakkelijk afnemen op dagen die slechter en regenachtig zijn. Let wel op: voor zeer enthousiaste, zware kauwers zijn de Be Eco-Bal en Jumper helaas niet geschikt.

Naast spelen kan ook reizen nu duurzaam met Trixie. De Giona en Capri vervoersboxen zijn namelijk beiden gemaakt van gerecycled kunststof. De Giona is ook nog eens van alle markten thuis, want deze handige box wordt geleverd met IATA-set en wordt door de meeste luchtvaartmaatschappijen geaccepteerd; vergeet dit niet altijd eerst te laten checken bij je eigen luchtvaartmaatschappij! De Giona is voorzien van een metalen deur met vergrendelbare snapsluitingen en ventilatieroosters. Ook is de box aan de bovenzijde uitgerust met een handvat: wanneer de apart verkrijgbare wielen onder de box bevestigd worden, kan de mand zo eenvoudig voortgetrokken worden.

Op bestelling bieden wij van Trixie ook de Capri vervoersbox aan. Deze box is eveneens gemaakt van recycled kunststof, en daarnaast voorzien van een handvat, kunststof roosterdeur en pootjes. De grotere modellen de Capri 2 en 3, zijn zelfs uitgerust met een opbergvak en klep aan de bovenzijde, om het dier onderweg te kunnen aaien. Kleinere varianten zijn ook bijzonder geschikt voor kleinere dieren zoals konijnen, knaagdieren en katten. 

Vergeet tot slot ook niet eens te kijken naar de manden en kussens uit de Trixie Be Eco-lijn. De Sleeper, bijvoorbeeld, is een op bestelling verkrijgbare mand van duurzaam, gerecycled kunststof die door zijn gladde oppervlak zeer eenvoudig hygiënisch schoon te maken is. En voor een zachte, stoffen mand kies je voor de Danilo manden en kussens. Deze canvas hondenbedden zijn gemaakt van gerecycled materiaal en hebben een stevige katoenen hoes en, in het geval van de mand, een wendbaar kussen. De bekleding is afneembaar én de bedden zijn voorzien van een slipvaste onderkant, zodat de bedden  niet door de kamer schuiven bij het in- en uitstappen.

Zo zie je, met de Trixie heb je speelplezier en comfort, mét oog voor het milieu!

Dit bericht is gepost in News. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×