Verrijk de leefomgeving van konijn en knager met Bunny!

Konijnen en knaagdieren zijn van nature de hele dag actief bezig. Voor een gezond en gelukkig dier is het dus zaak om voldoende verrijking te bieden, zodat de dieren bezig kunnen zijn met spelen, springen en klimmen. Een ideaal product hiervoor is het nieuwe Bunny Nap Time Bed. Dit leuke speelgoed heeft de vorm van een echt bed en is gemaakt van stevig berkenhout. Konijnen en knaagdieren zullen het heerlijk vinden om op en van het bed te springen en vanaf de verhoging wat meer overzicht over hun omgeving te hebben. Door de hogere randen aan de zijkanten voelt het dier zich veilig en beschermd en dus kan het dier er ook heerlijk op uitrusten. Het houten bed bestaat uit modules, dus in- en uit elkaar halen en schoonmaken is gedaan is een handomdraai!

Iets anders wat konijnen en knagers in de natuur bezighoudt is het zoeken naar eten. Niet gek dus dat elke dag voer aangeboden krijgen in een bakje misschien een beetje saai is. Jouw klanten stimuleren hun dier lichamelijk en mentaal en voorkomen verveling door het dier uit te dagen actief op zoek te gaan naar zijn voer of beloningen, net als in de natuur. Dat kan met het Bunny Snuffleboard, dat het vinden van eten elke dag een avontuur maakt. Het Snuffleboard is te vergelijken met een snuffelmat, maar dan stevig, duurzaam en met een natuurlijke uitstraling. De bodem is gemaakt van stevig berkenhout met daarop strengen van sisal. Je kunt voor je huisdier snacks, groenvoer, maar ook het dagelijkse eten van het dier tussen de strengen verstoppen, zodat de dieren hun zintuigen aan moeten spreken om hun beloning door middel van snuffelen en graven te pakken te krijgen. Dit houdt het dier voor langere tijd bezig, geeft verveling geen kans en zorgt voor een gezondere manier van voeren, omdat het dier zijn eten op een geleidelijke en natuurlijkere manier binnen krijgt. Goed voor de spijsvertering en de geestelijke en mentale gezondheid!

En niet vergeten: na al dat spelen is het tijd voor relaxen, en dat kan heerlijk met het originele Bunny Campsite knaagdierhuis. De naam zegt het al; de Bunny Campsite heeft een driehoekige vorm die aan een tent doet denken, waardoor hij ook nog eens een echte blikvanger is in de ren! Ook deze Campsite is gemaakt van modules van berkenhout waardoor hij eenvoudig in en uit elkaar te halen en ruimtebesparend op te bergen is. Daarnaast is het huisje voorzien van meerdere ingangen en uitgangen aan drie van de vier zijden. Dit zorgt ervoor dat de dieren altijd een vluchtroute hebben als er onenigheid of paniek ontstaat. De schuine wanden en vorm zorgen bovendien voor een gevoel van veiligheid, waardoor jouw dieren de Campsite graag zullen gebruiken als rustplaats. Dit leuke huisje is 47 x 60 x 46 centimeter en biedt voldoende ruimte voor één tot twee konijnen.

Dit bericht is gepost in News. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×