Voor elke knager de juiste kooi met Zolux Classic en Indoor 2

Te beginnen bij de Indoor 2. De Indoor 2 kooien zijn verkrijgbaar in diverse leuke uitvoeringen, die voor ieder dier wat wils bieden. De grote Indoor 2 kooien van 103 of 120 centimeter breed zijn ideaal voor kleine knaagdieren als cavia’s of (dwerg)konijnen. Deze kooien bestaan uit een traliebovenzijde voor voldoende zicht en ventilatie, met een dichte onderbak met een hoge rand. Ook is er een anti-spatwand aan de achterkant geplaatst. Zo wordt voorkomen dat er bodembedekking en ontlasting uit de bak wordt gegooid, wat zorgt voor veel minder rommel rondom de kooi! De kooi is standaard voorzien van een schuilhuisje in een contrasterende kleur dat ook dient als uitkijk- of ligplaats. Bovenop het plateau is een voerbak van RVS geïntegreerd en ook is de kooi uitgerust met een hooiruif. Het gebruik van een hooiruif voorkomt dat het dier het hooi platstampt en niet meer eet, wat juist zo belangrijk is voor een goede darmwerking!

Dan de Zolux Indoor 2 Triplex kooi, speciaal voor hamsters en muizen. Deze kooi meet 47,5 x 29 centimeter bij 51 centimeter hoogte en is eveneens voorzien van een dichte onderbak met anti-spatwand aan de achterzijde van de tralie-bovenkant. De tralies bieden de dieren de mogelijkheid lekker te klimmen. Verder is deze kooi, zoals de naam al zegt, uitgerust met drie verdiepingen, die elk voorzien zijn van een schuilhuisje in de vorm van een iglo en die jouw dier bereikt met de trapjes. Omdat alles van kunststof is, zijn de accessoires makkelijk te reinigen en hebben jouw klanten en hun dieren geen last van urinegeur die in de plateaus trekt. Natuurlijk is deze zeer complete kooi ook uitgerust met een voerbakje én looprad!

Rommel en tocht voorkomen jou volledig met de Indoor 2 Vision kooi, voor hamsters en muizen. Deze kooi van 55 x 28 x 38 centimeter is voorzien van een transparante, kunststof bovenkap. Dit voorkomt dat er bodembedekking uit de kooi wordt gegooid, maar ook dat het dier op de tocht komt te zitten. De bewoner is gemakkelijk bereikbaar door de grote traliedeur aan de bovenzijde, die genoeg ruimte biedt om overal bij te komen. Verder is deze kooi ook uitgerust met veel leuke accessoires, zoals een groot en een kleiner, rond plateau, een loopwiel, een trap, slaaphuisje en voerbakje. Door een uitsparing in de bovenkap kan er ook gebruik worden gemaakt van een drinkflesje.

Naast de Indoor 2 kooien kan jouw klant ook kiezen voor de Zolux Classic knaagdierkooien. Deze zeer vriendelijk geprijsde kooi is zeer aantrekkelijk voor jou door de gunstige prijs ten opzichte van de ruimte; de kooi is namelijk 103 centimeter breed. Ook deze kooi is voorzien van een kunststof onderbak met een tralie-bovenkant. De kooi heeft geen plateaus, waardoor grotere dieren optimaal gebruik kunnen maken van de ruimte. De kooi is voorzien van een hooiruif voor aan de buitenzijde die zorgt voor langer fris hooi dat goed gegeten wordt. Net als de Indoor 2 kooien is ook de classic uitgevoerd in een moderne kleurstelling met contrasterende accessoires.

Gun jouw huisdier een ruime keuze aan comfortabele, ruime knaagdierkooien van hoge kwaliteit met deze kooien van Zolux! Neem een kijkje in onze webshop om te bekijken welke leuke uitvoeringen en kleurencombinaties het beste bij jou passen.

Dit bericht is gepost in News. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×